15 iunie 2008

cu tramvaiul la arat

pentru ca joi am finalizat asamblat tramvaiul si l-am scos la o plimbarica mica de reimprietenire, a doua zi am tinut degetele incrucisate sa nu ploua. se pare ca in ciuda previziunilor smecheria a tinut. drept pentru care, am incalecat pe-o sa si-am purces sa gasesc raspunsul la intrebarea rasarita in ziua anterioara.

cu ocazia asta am gasit nu unul ci doua raspunsuri:
1. intr-adevar drumul pe care-l gasisem ducea undeva. se plimba printre tarlale, padurici (am vazut si-un epure dolofan), traversa vreo doua catune care pareau a fi din cu totul alt film si ajungea din nou la civilizatie. ma rog, in masura in care pe la noi se poate numi ceva civilizatie.
2. n-are sens sa mai insist - intr-adevar n-am nici cea mai marunta legatura cu fotografia. pot deci sa ma limitez linistit la lucrari de genul "uite pe unde-am mai fost" sau "iata ce-am mai facut"

surpriza emisiunii insa a constituit-o Marian. pentru ca dupa ce am revenit cu rotile pe asfalt am oprit sa mai trag un cadru si sa ma orientez putin, am fost inconjurat de cateva personaje curioase si care (sincer sa fiu) nu inspirau prea multa incredere. de cat e motorul? da cum merge? si cat baga? (desigur). avem si noi cateva (yeah, right). hai sa vi le aratam! in fond ce-aveam de pierdut in contextul in care aveam la mine doar scule foto, telefoane, carduri si-un motor care valora cam cat trei sferturi din sat? si-apoi oricum nu prea stiam unde ma aflu. m-am dus.

intr-adevar omul avea vreo duzina de utilaje pe doua roti: ij, jawa, simsoneta, o yamaha mai noua si alte cateva pe care nu le-am recunoscut. povestea chiar ceva de-un bmw r32. majoritatea erau in diverse stadii de reconstructie insa pe unul chiar l-a pornit. la "sfert" de pedala!

am mai baut un suc, am mai fumat o tigara si-am promis ca ne mai vedem. la intoarcere am incercat sa nu ma pierd prin bucuresti. am reusit.




Niciun comentariu: