22 ianuarie 2008

leapsa

heh, n-am chiar nici un chef de scris, blog, viata sau chiar betie. insa leapsa-i leapsa. si, pentru ca odata intrat in hora joci - in ciuda bataturilor, opincilor pleznite pe la cusaturi, constientizarii mirosului de sudoare pe care il degaji, iata-ma-s. regulile erau simple - chiar si eu le-am inteles din prima:
1. Ia cartea care este cea mai aproape de tine.
2. Deschide-o la pagina 123.
3. Găseste a 5-a propozitie/frază.
4. Postează pe blog textul următoarelor 4 propozitii/fraze cu aceste instructiuni.
5. Nu îndrazni sa scotocesti prin rafturi după cartea aceea foarte deosebită sau “intelectuală”.
6. Da leapsa mai departe la alti 6 prieteni.

deci:
1. a fost simplu. era in baie, pe masina de spalat. astepta cred urmatoarea baie fierbinte asezonata cu un pahar de cognac
2. did it
3. si, pentru ca daca lucrurile se pot complica atunci o vor face, cartea mea se termina la pagina 123. ei, stiam mai de mult ca-s incult insa nu ma pot abtine sa ma-ntreb daca chiar sunt oameni care isi imagineaza ca toata lumea citeste carti de minim juma' de kil.
4. "indienii bunicii l-au gasit pe tarm cu fata in jos, plangand de singuratate si spaima

Erendira nu-l auzise. fugea cu vantul in fata, mai iute ca o caprioara, si nici un glas pe lumea asta n-o mai putea opri. trecu in goana fara a se uita inapoi peste aburii arzatori ai baltilor de salpetru, peste craterele de var, prin toropeala asezarilor lacustre, pana cand se sfarsira stiintele naturale ale marii si incepu desertul, dar continua sa fuga cu jiletca plina cu aur dincolo de vanturilepustii si de inserarile nesfarsite, si in veci nu s-a mai aflat cea mai mica veste despre ea, si nici nu s-a gasit vreo urma, cat de neinsemnata despre nenorocirea ei.
" - Garcia Marquez - incredibila si trista poveste a candidei Erendira si a bunicii sale fara suflet.
5. jur pe rosu ca n-am facut-o!
6. care 6 prieteni? deci - pe bune - pe ce lume traim? care-s sansele ca in momentul asta sa existe 6 oameni pe care sa-i pot considera prieteni? si cam care-s sansele ca ei sa "creasca" bloguri

pentru ca totusi am izbandit sa ating 4 puncte din 6 (ceea ce-i o nota de trecere totusi) pot sa merg sa ma culc cu constiinta datoriei implinite. maine fi-va o noua zi pe care-i bine s-o prindem odihniti. nu de alta, dar intotdeauna e interesant sa vedem cum o scoatem la capat!

17 ianuarie 2008

of, nemtoaica...

iubesc o nemtoaica. daca ma intreaba cineva as spune ca tare. adolescentin vorbind. deocamdata e doar o relatie virtuala. ne "vedem" aproape zilnic pe internet. mai aflam lucruri noi unul despre celalalt (recunosc - mai mult eu despre ea) mai stam la palavre, in fine, stiti voi... si-apoi o visez. si inca nu stiu daca-i blonda, roscata sau bruneta. iar culmea e ca atunci cand o visez nici nu conteaza prea tare. mi-i putin teama sa oficializez relatia asta insa mi-e din ce in ce mai clar ca la un moment dat se va intampla. pana atunci nu facem decat sa scriem litere, ne mai uitam la poze, mai citim cate-un eseu... uite-asa am aflat eu despre fata asta ca odata ce te-ai urcat pe ea te duce pan' la capatul pamantului. sau pana in al nouolea cer. si ma-ntreb ce altceva ar putea sa-si doreasca un muritor in viata?

nu, nu-i cunosc CNP-ul stiu despre ea ca are un tatuaj alb-albastru pe-o parte si c-o cheama R1200GS. BMW.

15 ianuarie 2008

nota de plata

muncim din ce in ce mai mult. cu alte cuvinte, petrecem/consumam din ce in ce mai mult timp muncind ca sa facem bani. bani cu care sa platim cattering-ul (pentru ca nimeni nu mai are timp de banalul sandwich). bani cu care sa platim femeia care sta acasa cu copilul pentru ca noi nu mai avem timp de asta. bani cu care sa platim cealalta femeie care vine periodic si deretica fiindca nici de asta nu mai avem timp. si mai calca rufe din cand in cand. bani pe care-i dam la spalatoria care ne scapa de spalat rufe. bani pe care-i spargem pe gadget-uri ca sa ne mai racorim putin din cand in cand. pe scurt, castigam bani pe care sa-i dam pentru prestarea unor servicii pe care alta data, nu demult, le prestam singuri. si o faceam bine.

in ritmul asta ma-ntreb cat va mai trece pana cand sa platim pe cineva ca sa faca sex cu sotia noastra? sau, mai rau, sa i se suga p**a (ups, voiam sa spun sa i se faca o felatie) in locul nostru?

nota: profit de ocazie ca sa regret iesirea violenta a limbajului folosit. pur si simplu nu m-am putut abtine.



10 ianuarie 2008

ce mai vreau azi

azi vreau sa merg la un salon moto. si sa ma maimutaresc pe-acolo. si sa ma urc pe toate motoretele alea sub strambaturile dezaprobatoare ale nefericitilor care isi f##t weekend-ul la salon pazind standul. si-apoi as trage putin de ureche cainele din dotare. numai putin. asta pentru ca si maine e o zi. si in curand revin cu amanunte. interesante - le-as cataloga.